DIY/knutselen feest

Wat maak jij van een krans?

krans cupcake
Mirian
Geschreven door Mirian

krans ballonnenVorig jaar kocht ik bij de Action een krans en twee zakje ballonnen. Ik had namelijk een leuke diy gevonden voor de aankleding van een kinderfeest. Thuis prikte ik ruim 100 ballonnen in de krans en voila: een mooie verjaardagskrans was het resultaat. Iedere verjaardag hangt hij nu aan de voordeur en ik heb er al heel veel leuke reacties op gekregen.

 

Meer ideeën met een krans

Jammer eigenlijk dat de ballonnen versiering slechts 4 dagen per jaar aan de deur hangt. Er is vast meer moois te maken van die kransen van de Action! Bekijk hieronder de leuke creaties die ik vond.

 

krans stofjes

Een krans met allerlei stofjes en lintjes. wat een vrolijkheid! Via deze link kom je op de site terecht waarop stap voor stap beschreven staat hoe je deze voorjaarskrans maakt.

 

 

 

 

 

 

krans cupcake

Deze is gemaakt van cupcake vormpjes. Wil je deze zelf maken? Klik op de foto zodat je naar de werkbeschrijving gaat.

Veel knutselplezier!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter