DIY/knutselen

Wat te doen met wc rolletjes?

raket_wc-rol_2
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze jongste zoon is al weken wc rolletjes aan het sparen. Waarvoor? Om er iets mee te knutselen…. En om te voorkomen dat het weer een paddenstoel wordt met zo’n ingeknipt rondje erop ging ik op zoek naar een origineler idee.

WC-rol wordt….

knikkerbaan wc-rol

Deze is toch wel fantastisch! Met een rol plakband en heel veel wc rolletjes kunnen de kids hun creativiteit de vrije loop laten gaan.

Bedenk van tevoren aan welke deur of muur je de kinderen laat werken. Het wordt al een heel stuk minder leuk als de plakband de verf van de muur of deur afhaalt…

 

 

 

 

raket_wc-rol

Langs de maan en verder! Je Playmobil poppetjes zullen op plaatsen landen waarvan ze niet wisten dat het bestond! Wow! Een zelf gemaakte raket voor Playmobil poppetjes! Via deze link kom je op de werkbeschrijving terecht.

 

 

Ik ben benieuwd voor welke optie mijn jongens zullen gaan. Maar met de snelheid waarmee het wc papier er nu doorheen gaat zullen we niet hoeven te kiezen maar kan het beide!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter