opvoeding

Wat was leuk, welke wensen heb je? Samen terugkijken op het jaar.

evaluatie jaar
Mirian
Geschreven door Mirian

Het einde van alweer een jaar is in zicht. Vaak praat je met elkaar hoe het afgelopen jaar is geweest en welke wensen of goede voornemens je hebt voor komend jaar. Dit terugkijken op het jaar kun je ook samen met je kind(eren) doen. En als je dit ieder jaar doet kun je ook terugkijken op het vorige blad en bespreken of je je wensen en voornemens hebt gehaald.

Werkblad terugkijken op het jaar

Ik vond een mooi pdf voor je wat helaas wel in het Engels is. Toch wil ik het je laten zien omdat de vragen die erop staan mij erg aanspreken. Niet te zwaar maar wel eerlijk! Naast wensen geef je ook leerpunten aan. Je kunt dit blad ook inzetten in de klas. Omdat er niet gevraagd wordt naar het leukste moment op school trek je alles veel breder.
Ik leg dit blad op ieders bord neer op de ochtend van 31 december. Wie weet wat voor leuke, spontane, hartverwarmende, droevige, mooie uitspraken er dan komen!

evaluatie jaar

 

Tevens is dit een prachtig document voor later. Zeker als je het ieder jaar opnieuw invult. Zijn je wensen vervult? En zie hoe de wensen van je kleuter anders waren dan die van je schoolkind.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter