overig

Wat zie je?

zoekplaatje
Mirian
Geschreven door Mirian

De meeste kinderen zijn dol op zoekplaatjes. Ik heb een heel leuke variant gevonden. Wel honderd verschillende plaatjes op één vel die je (samen met je) kind kan zoeken. Print de PDF en wedden dat hij of zij wel even zoet is? Uiteraard kan dit zoekplaatje ook als kleurplaat worden gebruikt.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter