spelidee

Waterspel: racebaan met bootjes en water

racebaan met bootjes en water
Mirian
Geschreven door Mirian

Zoals beloofd trakteer ik je tijdens deze hittegolf op veel waterspelletjes. Vandaag een racebaan maar dan anders…

Waterspel met bootjes en water

Heb je thuis iets langs met een gleuf erin? Bijvoorbeeld een buis. En je hebt vast ook wel waterpistolen in huis. En een autootje, bootje of ander klein speelgoed dat voor voertuig door kan gaan heb je vast ook wel. Dan heb je alle materialen die voor dit spel nodig zijn!

Voor waterspel leg je twee buizen op de grond en zet je in iedere buis een voertuigje aan het begin. Ieder kind krijgt een waterpistool en probeert zijn voertuig met water over de buis te spuiten. Degene die als eerste zijn voertuig over de buis heeft laten rijden wint deze race!

racebaan met bootjes en water

Ben jij en zijn jouw kinderen lekker creatief? Maak dan samen een langere racebaan met bochten en eventueel obstakels die weggespoten moeten worden.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter