uitjes winacties/kortingscodes

Webshop till you drop – najaar

webshoptillyoudrop
Mirian
Geschreven door Mirian

De eerste editie was in het voor jaar, een half jaar later wordt alweer de tweede editie georganiseerd: Webshop Till You Drop!
Een event waarop vrouwen de gelegenheid krijgen om offline te kunnen webshoppen! Dus niet vanachter de computer shoppen, maar in real life waardoor je alle producten kunt zien, ervaren, passen en direct kopen. Er staan shops met fashion, sieraden, design, beauty, lifestyle en nog veel meer.

Webshop till you drop vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 oktober in DeFabrique in Utrecht.  Een bijzondere locatie die het event een industriële en hippe look geeft. Kaarten kosten €7,50 in voorverkoop, €10 aan de deur. Neem een kijkje op de website van Webshop Till You Drop om te zien welke webshops er op het event aanwezig zijn.

Namens Webshop till you drop mogen we maar liefst tien kaarten weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 1 oktober 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Webshop till you drop

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter