uitjes

Weet hoe ik heet

weethoeikheet1
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is eindelijk mooi weer en de zomervakantie staat voor de deur. De komende tijd zullen we dan ook veel uitstapjes maken en we hebben een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. De nachtmerrie van iedere ouder, die van mij ook, is het kwijtraken van je kind. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Onze oudste zoon en onze dochter blijven wel bij ons in de buurt, maar onze jongste zoon is enorm ondernemend en die zou je in een onbewaakt ogenblik zomaar kwijt kunnen zijn. En dan zijn de producten van  Weethoeikheet.nl enorm handig. Weethoeikheet.nl verkoopt onder andere identiteitsplaatjes, polsbandjes en buttons met de naam van je kind. Hier laat je het telefoonnummer van jezelf op zetten, zodat je kind altijd jouw telefoonnummer bij zich draagt.

Functioneel én hip zijn de fotoplaatjes. Aan de ene kant een foto en aan de andere kant een afbeelding. Erg leuk!

Maar Weethoeikheet.nl heeft meer: heel veel cadeautjes met naam als speenkoorden en slingers. Leuk voor je eigen kind natuurlijk, maar ook leuk om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau!

Namens Weethoeikheet.nl  mogen we twee identiteitsplaatjes weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 20 juli 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Weet hoe ik heet

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter