wonen

Welke kinderlamp spreekt jouw kind aan?

kinderlamp
Mirian
Geschreven door Mirian

Nog niet zo lang geleden zijn wij verhuisd naar een huis 4 straten verderop. Opnieuw mocht ik een huis eigen maken met eigen spulletjes. En zoals dat bij de vorige huizen ook ging waren de lichtpunten het lastigst. Waar plaats ik welke lamp? Welke hoek is nog donker? Wat wil ik accentueren? En vooral: waar wil ik goed licht hebben?

Een kinderlamp kiezen

Ook op de kinderkamers is verlichting een belangrijk aspect. Als je op onderstaande afbeeldingen klikt wordt je doorgestuurd naar de website van OTTO waar ik deze lampen vond. Er moet goed licht zijn zodat de jongens op donkere dagen in goed licht kunnen spelen. Bij het leeskwartiertje voor het slapengaan is het ook belangrijk goed licht te hebben. Dus een leeslamp of een nachtlampje is ook een must.

En nog het meest belangrijk: onze jongste is bang in het donker…. Dus als wij willen dat hij fijn in zijn eigen bed gaat slapen moeten alle monsters verjaagd worden en moet er ergens licht zijn. Een lampje dus dat hem een veilig, geborgen gevoel geeft.

Wie dacht dat verlichting uitzoeken voor in je huis een eitje was heeft het wat mij betreft dus mis!

Als je op de afbeelding klikt wordt je doorgestuurd naar de website van OTTO waar ik deze lampen vond.

kinderlamp

Ook al is onze zoon geen peuter meer. Dit lampje zal hem dat veilige en geborgen gevoel geven.

kinderlamp

Schip ahoy! Stoere lamp!

kinderlamp

Zijn jouw jongens, net als die van mij, allergisch voor roze? Deze leeslamp/nachtlamp is er in verschillende kleuren!

kinderlamp

Vind je de lamp ook zo leuk? Van deze serie is ook een tafellamp en een hanglamp verkrijgbaar!

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter