DIY/knutselen

Spel Wie is het? zelf maken

wie is het? zelf maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Wie heeft het vroeger niet gespeeld: ‘Wie is het?’. Ken je Bill nog? Of wie had er een grote neus? Een tijdloos spel blijkt want mijn kinderen spelen het af en toe ook. Maar het kan nóg leuker! Wat dacht je van ‘Wie is het?’ met bekende gezichten? Een persoonlijke Wie is het? Wie is het? zelf maken dus!

wie is het zelf maken

 Spel Wie is het? zelf maken

wie is het zelf maken

Heb je binnenkort een bruiloft? Een collega die afscheid neemt? Een klas die de juf wil bedanken? Of gewoon lekker thuis spelen met gezichten van familie en bekenden? Genoeg redenen om deze DIY eens te maken!

Op deze site vond ik een mooi exemplaar. Ik zie dat je wat hout nodig hebt en een heleboel kleine hoekjes. En uiteraard een heleboel foto’s van je familie/collega’s/kinderen, enz. in tweevoud. Welke kleuren je gebruikt of hoe je de kaartjes gaat bewaren is helemaal aan jou. Zorg ook voor een gleuf of iets dergelijks waar je een los kaartje in kunt steken op het bord.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter