DIY/knutselen

Gepersonaliseerd Wie is het?

Wie is het gepersonaliseerd
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken je het spel ‘Wie is het’ nog? Wij speelden het vroeger heel vaak en het spel bestaat nog steeds. Heb jij het nog liggen? Geef het eens een metamorfose! Plak over de bestaande plaatjes foto’s van familie en vrienden en je hebt een gepersonaliseerd ‘Wie is het’- spel. Veel leuker om te spelen en goed voor je kind om alle familieleden en vrienden te herkennen.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter