webshops winacties/kortingscodes

Win! Auto-bingo van Apenkopje

auto-bingo
Mirian
Geschreven door Mirian

Over een paar weken stappen we weer massaal in de auto op weg naar de zon. Heb jij de ultieme zo-komen-we-de-reis-wel-door activiteit voor in de auto? Ik blijf toch ieder jaar weer andere dingen uitproberen. Van reizen tijdens de slaapuren van de kleintjes tot een bak met kleine cadeautjes om ze zoet te houden.

auto-bingo

Auto-bingo van Apenkopje

Afgelopen weekend tijdens een autorit naar een pretpark stopte ik mijn kinderen de Auto-bingo in hun handen. Weet je hoe het gaat? Elke keer als je onderweg iets ziet wat op je kaart staat, roep je dat en streep je het af. We spraken af dat er bij een volle rij al bingo geroepen mocht worden. Guus en Pim zaten meteen rechtop in hun stoel. Geconcentreerd keken ze naar buiten, spiekten af en toe bij elkaar en discussieerden over het wel of niet wegstrepen van een helicopter terwijl er een vliegtuig getekend stond op de bingo-kaart. Al met al waren ze een hele tijd zoet met de Auto-bingo. Verrassend lang als je bekijkt hoe goedkoop deze in aanschaf is. Hij gaf plezier en gezelligheid in de auto en dan houden we een tripje naar de zon wel vol!

Win een setje Auto-bingo van Apenkopje

Deze leuke Auto-bingo koop je bij Apenkopje voor maar €1,50. Apenkopje verkoopt jongenskleding en hebbedingetjes voor kinderen tot 5 jaar.
Om jou ook een rustige reis naar de zon te laten ervaren geeft Apenkopje 3 Auto-bingo kaarten weg! Je maakt dus 3 keer kans om te winnen!
Hoe? Laat in een reactie op dit bericht op Facebook weten waarom deze Auto-bingo voor jouw reis onmisbaar is. Volgende week woensdag maak ik de winnaar bekend. Succes!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

  • Ohhh deze zou ons zoontje graag hebben! Ik had er nog niet van gehoord. Hij is enig kind en een lange autorit die kan nogal lang duren. We proberen hem wel wat bezig te houden, maar met dit spelletjes zou het helemaal zou gaan!

Laat een reactie achter