webshops winacties/kortingscodes

Win je eigen, unieke slipper van Bandajanas

bandajanas_3
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij als eens gehoord over Bandajanas? Bandajanas zijn hippe slippers die je helemaal zelf samenstelt in de webshop. Evelien van der Werff bedacht vorig jaar dit concept en werd overdondert door enthousiaste reacties. Geen wonder want voor nog geen 25 euro heb je een modieuze slipper die niemand heeft!

bandajanas

Het concept is simpel: kies een slipper, kies uit een heleboel mooie banden en kies eventueel accessoires voor aan je slipper. Simpel toch? Naast dat je daarmee een unieke slipper samenstelt zijn de banden op oneindig veel manieren te knopen om je voeten en enkels. Op de site van Bandajanas vind je duidelijke fillmpjes en afbeeldingen van hoe je de slippers kunt dragen.

Mijn eigen Bandajanas samenstellen….

Het idee is simpel, het samenstellen een stuk minder. Niet omdat het zo ingewikkeld is maar omdat er zóveel leuks te kiezen is! Het kostte me een hele avond om een keuze te maken. Mijn karaktereigenschap van eeuwige twijfelaar voerde duidelijk de boventoon. Maar er was ook zoveel moois!

Uiteindelijk koos ik voor een zwarte slipper met banden met roze details omdat ik die zo vrolijk voor de zomer vond. Een mooi bedeltje maakte het helemaal af.

Een paar dagen later viel er een pakketje op de deurmat. En oh, wat wordt een vrouw toch blij als iets mooi verpakt is! De slippers met toebehoren zaten in een mooie katoenen zak met leuke teksten erop (…). Ik heb snel de slippers uitgepakt en met behulp van een aantal voorbeelden op een flyer wat uitgeprobeerd met de banden. Als een blije tiener danste ik door de keuken! wat is het toch fijn dat er vrouwen zoals Evelien zijn die zulke leuke producten op de markt brengen!

bandajanas

Jij kunt ze winnen!

Het zou natuurlijk een beetje flauw zijn als ik heel enthousiast over mijn Bandajanas vertel en er voor jullie niks te winnen valt. Dus…. is Bandajanas zo lief geweest om een shoptegoed van wel 35 euro weg te geven aan een lezer van Gespot voor jou!

Daar moet je wel even wat voor doen. Kijk op de website van Bandajanas en vertel uit hoeveel verschillende kleuren slippers je kunt kiezen. Laat je antwoord achter op Facebook in het bericht over de Bandajanas.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 8 juli.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter