webshops winacties/kortingscodes

Win! Nachtwacht bouwplaat van Museumshop Den Haag!

bouwplaat_rembrandt_uitgelicht
Mirian
Geschreven door Mirian

Waren musea vroeger nog stoffige ruimtes waar je als kind alleen naar binnen ging als je gedwongen werd, tegenwoordig doet elk museum zijn best om kinderen te boeien. Wat mij betreft slagen zie hier uitstekend in! Onze kinderen gaan graag mee naar een museum en al snel leer je je eigen kind ook beter kennen. Onze oudste kan uren ronddolen en vragen stellen in een historisch museum. De jongste daarentegen wordt wild enthousiast bij het opdoen van kennis over de natuur.

Win een bouwplaat van de Nachtwacht!

bouwplaat nachtwacht

Ook thuis kun je aandacht besteden aan Nederlands erfgoed. Er zijn bijvoorbeeld een heleboel boeken op de markt waarin kinderen kennismaken met onze Nederlandse schilders. Maar Museumshop Den Haag heeft iets in de shop waar ieder kind enthousiast van wordt! Zij verkopen namelijk een bouwplaat om zelf de Nachtwacht te maken! Door het bouwen van je eigen Nachtwacht krijgen kinderen een goed beeld van de werkelijke inhoud van het schuttersstuk. Want wie is nou die kapitein Frans Banning Cocq en luitenant Willem van Ruytenburgh en wat doen hun manschappen om hen heen?

Zie je jouw kind al lekker knutselen aan deze bouwplaat? Wij mogen van Museumshop Den Haag één exemplaar t.w.v. €12,50 weggeven! Laat op een reactie op Facebook achter uit hoeveel schutters deze bouwplaat bestaat. Meedoen kan tot 12 februari!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter