winacties/kortingscodes

Win persoonlijk bericht van Video van Sint!

video van sint actiecode
Mirian
Geschreven door Mirian

‘Zie de maan schijnt door de bomen’ en ‘Oh, kom er eens kijken’: de fijnste periode van het jaar staat voor de deur! Ik zie mijn kinderen graag verwonderen om dit kinderfeest en dus bedenk ik ieder jaar leuke verhaallijnen voor tijdens pakjesavond. We hebben al eens een speurtocht door het huis gelopen om erachter te komen dat alle cadeaus op de wc verstopt waren! Vorig jaar moesten we een quiz oplossen om te weten te komen waar de cadeaus lagen.

Een persoonlijk videobericht van Sinterklaas!

Komend jaar ga ik op de moderne tour! Ik heb een persoonkijk videobericht laten maken bij Video van Sint. Zij hebben een spannend avontuur van wel 12 minuten bedacht en ik hoef alleen maar aan te vullen wat precies op mijn kinderen van toepassing is. Super handig! Je kunt ervoor kiezen de boodschap alleen digitaal (op je tablet) af te laten spelen of dat je via de post een DVD thuisgestuurd krijgt. Ik koos voor de DVD. Tijdens pakjesavond wordt deze in de brievenbus gestopt en kan het feest beginnen!

video van sint actiecode

Meteen de volgende dag kreeg ik de DVD al thuis gestuurd. Netjes anoniem zodat geen kind iets in de gaten kan krijgen. ’s Avonds heb ik de film uiteraard meteen bekeken. Ik heb er alle 12 minuten van genoten en kan iegenlijk niet wachten om de reacties van mijn kinderen te zien! Aan het eind vertelt Zwarte Piet dat de cadeautjes in de auto liggen. Dat heb ik tijdens het aanmaken van het bericht ook zo gekozen. Laat pakjesavond maar komen, ik ben er klaar voor!

Video van Sint winnen!

Lijkt jou deze Video van Sint ook iets voor jouw kind(eren)? Ik mag een Video van Sint actiecode weggeven! Laat op Facebook in een bericht achter welke bekende Nederlandse zanger dit jaar meedoet aan de Video van Sint. De winnaar maak ik via Facebook bekend op dinsdag 3 november.

video van sint actiecode

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter