feest webshops winacties/kortingscodes

Win shoptegoed bij Annekoendigitaal!

traktatie_minions_uitgel
Mirian
Geschreven door Mirian

Na een boel gesnuffel op internet voor de traktatie van onze jongste zoon stuitte ik op een leuke traktatie van de Minions. Lekker simpel maar mét de grappige Minions. Dit idee zag ik op Annekoendigitaal.nl. Wat een uitkomst voor drukke moeders met twee linkerhanden die toch iets leuks willen trakteren!

Feestelijke printables bij Annekoendigitaal.nl

Op Annekoendigitaal.nl shop je voor heel weinig hele leuke printables voor een compleet kinderfeest. Van bellenblaaswikkels tot aftelkalenders en van traktatie labels tot traktatiedoosjes.
Heel eerlijk gezegd knutsel ik regelmatig om mijn pc zelf iets in elkaar. Maar zo mooi als Yolanda van Annekoendigitaal lukt het mij niet. En voor die enkele euro’s haal ik me het gedoe niet meer op de hals. Je kunt het label dat je besteld ook personaliseren door bijvoorbeeld de naam van je kind erop te laten zetten. Na betaling in de webshop ontvang je de printable digitaal in je mailbox.

annekoendigitaal

Onze zoon kan niet wachten tot ie eindelijk deze Minions mag trakteren! Ik hoor hem al dagen ‘Banana’ roepen!Gelukkig kreeg ik van Annekoendigitaal ook nog deze leuke aftelkalender dat het wachten iets dragelijker maakt!

annekoendigitaal

Win 10 euro shoptegoed!

Wil jij jouw feestje ook aankleden met de feestelijke printables van Annekoendigitaal? Ik mag maar liefst 10 euro shoptegoed weggeven! Wat moet je doen? Like de facebookpagina van Annekoendigitaal en deel dit bericht. Je kunt meedoen tot 28 maart.

annekoendigitaal

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter