webshops winacties/kortingscodes

Win: sieraad met een boodschap van Fracor.nl

fracor
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is bijna kerst. De heerlijke tijd om te cadeaus te geven en te krijgen. Soms is een cadeau meer dan het product op zich. Zo ook bij Fracor Creaties. Hier vind je mooie handgemaakte decoratie slingers, zeepcreaties, geursteen, 3d kaarten, kado-doosjes, kado-envelopjes en een breed assortiment babykadootjes. Allemaal leuk om onder de kerstboom te leggen!

fracor

 

Alle creaties worden handgemaakt door Corrina Wassenaar. Zij heeft een webshop met een missie. Namelijk het steunen van aantal mooie goede doelen. De opbrengst van de webshop wordt besteed aan goede doelen. Dat maakt het kopen bij fracor.nl extra waardevol!

Win een mooie ketting van Fracor Creaties

Fracor Creraties heeft een mooie, unieke ketting klaarliggen voor een gelukkige lezer van Gespot voor jou! De ketting is geknoopt met diverse draden en kralen en is ongeveer 90 centimeter lang.

fracor

Wat moet je doen om deze ketting met kerst om jouw hals te hebben? Beantwoord de volgende vraag:

Fracor Creaties steunt aantal goede doelen die betrokken zijn met dieren. Zelf heeft Fracor Creaties het welzijn van dieren ook in hoog vaandel staan. Hoe heet het aapje dat zij heeft geadopteerd en via welke stichting steunt zij dit aapje? Geef je antwoord door via het bericht van Fracor op Facebook. Je kunt meedoen tot 17 december.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter