webshops winacties/kortingscodes

Win! SOS Bandje van Slipperwereld.nl

slipperwereld sos bandje
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat was me het weertje wel afgelopen week! De eerste hittegolf sinds juli 2013. Veel evenementen werden afgelast of ingekort. Zo ook de Mini Kennedymars in Someren waar onze jongens bij meeliepen. In plaats van 8 kilometer liepen ze er 4. En ik mocht ze aanmoedigen!

Koeltas met korting van Slipperwereld.nl.

slipperwereld koeltasHoe houd je je koel aan de kant van de weg als de vooruitzichten 37 graden zijn? Alsof het lot mij gunstig gestemd was had ik net vrijdag een mooie koeltas van Slipperwereld binnen gekregen. Ik was aangenaam verrast te merken dat de koeltas een stuk groter was dan ik op grond van de foto op de site verwacht had. Niet alleen mijn waterfles hield ie koud maak ook een aantal pakjes drinken, fruit en Liga’s. Een fijne tas waar je ook mee gezien wilt worden met al die vrolijke kleuren! Momenteel koop je de koeltassen met 50% korting bij Slipperwereld!

SOS Bandje winnen van Slipperwereld!

Tijdens een evenement als de Kennedymars is het niet moeilijk je kind kwijt te raken. Een nachtmerrie van iedere ouder! Zeker ook omdat evenementen vaak geen afgebakend geheel zijn zoals een speeltuin. Vroeger schreef ik een telefoonnummer op de arm van onze zonen maar tegenwoordig zijn er hele leuke SOS Bandjes die je om de pols van je kind doet. Slipperwereld heeft een leuk assortiment SOS bandjes voor stoere jongens en lieve meisjes. Dag geeft een veilig gevoel! Het bandje is PVC vrij, anti-allergeen en non-toxic. Het bandje is gewoon met pen te beschrijven, is waterbestendig en loopt niet uit.
slipperwereld sos bandje

Gespot voor jou! mag aan 3 lezers een SOS Bandje weggeven! Laat op facebook in een reactie weten welk SOS bandje jij zou uitkiezen voor jouw kind. Meedoen kan tot en met 14 juli.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter