winacties/kortingscodes

Win! Steam Waverz; liefde voor je theemoment!

steam waverz
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik probeer het te ontkennen maar de natuur geeft me zoveel tekens: de zomer is voorbij… De bladeren aan de bomen verkleuren, de avonden zijn weer donker en mijn bikini ligt ook alweer tijden in de kast. Toch houd ik ook van de herfst met al zijn kleuren. En met zijn gezellige avondjes met een warme kop thee.

Steam Waverz: een betoverend schouwspel

Een tijdje terug ontving ik een setje Steam Waverz. Een setje hele mooie papiertjes die ik op mijn thee kon leggen. Eerlijk is eerlijk: ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. De ontwerpen op de papiertjes waren prachtig maar mijn Hollandse nuchterheid had toch zoiets van ‘wat moet ik hiermee?’

Totdat er bezoek kwam en ik de Steam Waverz erbij haalden. Op een aantal koppen hete thee legde ik een Steam Waverz. Het effect was betoverend! De stoom van de thee bracht de kunstwerkjes tot leven! Iedereen in huis verwonderde zich over het mooie tafereel dat zich zomaar aan onze keukentafel voltrok! En dan te bedenken dat het bezoek bestond uit 3 ruige mannen na een dag fysieke arbeid!

Nadat het effect uitgewerkt was legde ik de papieren kunstwerkjes in een dik boek zodat ze weer plat werden en ik ze later nog eens kon gebruiken. Deze Steam Waverz zijn echt een prachtige accessoire tijdens een gezellig theemoment met vriendinnen. Momenteel zijn er twee varianten, te weten het oer-hollandse Dutch Kissing Couple of de speelse Love Birds.

Wil je dit speciale moment zelf ook een beleven? Gespot voor jou! mag een setje van 10 Steam Waverz weggeven! Geef in een reactie op dit bericht op Facebook aan met wie jij de Steam Waverz zou willen beleven tijdens een theemoment. Dinsdag 15 september maak ik via Facebook de winnaar bekend.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter