feest overig winacties/kortingscodes

Win: Vriendenboek van uitgeverij Snor

vriendenboek
Mirian
Geschreven door Mirian

Hoeveel vriendenboekjes mijn kinderen vorig jaar mee naar huis hebben gekregen is niet meer te tellen. Het was een echte hype in de klas: sta jij al in mijn vriendenboekje? Ik zag Spiderman voorbijkomen, evenals de themaboekjes van Skylanders, Pony, en Frozen. Onze oudste verzuchtte meermalen dat hij geel een mooie kleur vond en dat hij 1 broertje had die Pim heette. Veelal dezelfde vragen dus. Leuk voor later maar het kan nóg leuker!

Vriendenboekje 2.0

Keuze genoeg in de winkels voor een leuk vriendenboekje. Maar zo mooi als deze is er geen één. Met gezellige vragen bedacht door Esther van de Paal en prachtige illustraties van Julie Marabelle, is dit een vriendenboekje dat je met trots aan je vrienden geeft! Bekijk de voorbeeldpagina hieronder maar eens. Ik vind de plek voor een vingerafdruk geweldig en zou heel benieuwd zijn naar de getekende droomhuizen van de vriendjes en vriendinnetjes.

Toen ik het Vriendenboek in handen kreeg viel me meteen op dat de kwaliteit van het papierwerk zo goed is. Een goede, stevige kaft, mooi papier en een elastiek om de kaft heen. En achterin het boek zitten een aantal losse stickervellen! Een erg waardevol boek voor later!

vriendenboek

 

Winnen Winnen!

vriendenboekJe kunt dit Vriendenboek kopen voor €14,95 in de webshop van Uitgeverij Snor. Maar…. wij mogen één exemplaar weggeven! Wat je hier voor moet doen? Deel dit bericht via Facebook en maak zo kans op dit prachtige Vriendenboek!

Je kunt dit bericht delen tot en met woensdag 3 juni. Daarna maken we via facebook bekend wie de winnaar is.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter