feest webshops winacties/kortingscodes

Winnen! Kleuterkiekjes voor trotse kleuters!

kleuterkiekjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Regelmatig zie ik ze op Facebook voorbij komen. Mooie kiekjes van pasgeboren kindjes met een kaart waarop een mijlpaal staat. Bijvoorbeeld ‘3maanden oud’ of ‘vandaag rolde ik voor het eerst op mijn buik’ Superlief en mooi voor later.

Kleuterkiekjes voor mijlpalen van kleuters

kleuterkiekjesSuzanne van Justmeiself heeft zoals zovelen vast ook ervaren dat de bijzondere mijlpalen niet ophouden na de baby-, en peuterfase. Zij ontwierp de Kleuterkiekjes. Een set van 20 kaarten met op iedere kaart een typische kleuter mijlpaal. Op de fleurige kaarten prijken kreten als ‘deze dag heb ik mijn eerste speelafspraakje’ of ‘mijn eerste zwemles’. Met Kleuterkiekjes weet jij later precies te vertellen wanneer jouw kleuter iets kon. Een musthave voor trotse ouders van kleuters!

 

 

 

 

Win een set Kleuterkiekjes!kleuterkiekjes

Wil jij de mijlpalen van je kleuter vastleggen dan kun je deze set voor €12,50 bestellen bij Justmeiself. Maar…. Justmeiself wil jullie graag kennis laten maken met de Kleuterkiekjes. Ik mag daarom één setje Kleuterkiekjes weggeven!
Deel deze blog op Facebook en laat op facebook een reactie achter waarom jij de Kleuterkiekjes zou willen winnen. Wie weet vallen de kaarten binnenkort bij jou door de brievenbus!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter