webshops winacties/kortingscodes wonen

Winnen van Ditverzinjeniet: Het schattigste lampje ooit!

ditverzinjeniet lamp
Mirian
Geschreven door Mirian

Als n echte vrouw koop ik nogal eens iets dat ik niet écht nodig heb maar wat ik ook écht niet kan laten liggen! Bijvoorbeeld dit o zo leuke lampje!

Page by Page lampje om verliefd op te worden!ditverzinjeniet_lamp_3

Ik kwam het tegen op ditverzinjeniet.nl. Een webshop met heel veel dingen die je niet nodig hebt maar ook niet weg kunt klikken!
Dit lampje is een soort sta-kalender met meerdere pagina’s. En op de pagina’s staan zulke mooie prenten! Er zitten 7 verschillende prenten bij de lamp die stuk voor stuk juweeltjes zijn. Ze roepen een romantische, tijdloze sfeer op. De laatste pagina’s zijn blank. Deze kun je zelf naar eigen creativiteit invulling geven. De Page by Page lamp is een eye catcher op de kinderkamer.

ditverzinjeniet

Bij het uitpakken van de lamp viel me de papiersoort meteen op. Het heeft ietwat structuur wat een luxe uitstraling geeft. Waar je wel even goed op moet letten is dat het een usb aansluiting heeft in plaats van een stekker. Het lampje heeft een paar nachten op een kinderkamer gestaan maar ik vond hem eigenlijk te mooi om weg te stoppen op een slaapkamer. Dus nu staat het lampje de ene dag op het ene kastje, dan weer op een tafeltje. Op zoek naar dé plek waar dit prachtige lampje het best tot zijn recht komt.

Winnen van ditverzinjeniet.nl!

Ditverzinjeniet.nl wil één van jullie ook zo blij maken met de Page by Page kinderlamp! En daar moet je eventjes iets makkelijks voor doen… Kijk op Ditverzinjeniet.nl en laat in een reactie op Facebook weten hoeveel lampenkapjes er bij deze Page bij Page lamp zitten. Volgende week woensdag 30 september laat ik via Facebook weten wie de winnaar is!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

  • Hallo , graag doen wij mee met het te gekke page lampje te winnen.
    Er zijn 2 verschillende kapjes rood en wit!

    Zou wel heel gaaf zijn om in marissa d’r nieuwe romantische kamertje zo leuk lampje neer te mogen zetten gr nicol

Laat een reactie achter