DIY/knutselen

Wreck this journal

wreck this journal
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken jij Wreck this journal al? In dit boek staan de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je mag deze opdrachten uitvoeren zoals je zelf wil. Laat je creativiteit de vrije loop! Gooi met het boek, beplak het met dingen die je op straat vindt of neem m mee onder de douche. Niets is te gek! De volgorde van het uitvoeren van de opdrachten bepaal je zelf, net waar jij zin in hebt. Zorg dat je het boek altijd bij je hebt en ga aan de slag!

Erg leuk cadeautje voor een verjaardag of Sinterklaas!

Wreck this journal is te koop in een Nederlandse versie en in een Engelse versie. Beiden zijn bij bol.com verkrijgbaar; het boek kost € 12,99.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter