webshops

XL kleurplaat van Makii: echt turbo groot!

xl kleurplaat
Mirian
Geschreven door Mirian

Laatst ontving ik van Makii een Turbo Grote kleurplaat. De naam van deze XL kleurplaat is goed gekozen want jeetje; het is een turbo grote kleurplaat! Met zijn 150 cm x 91,4 cm is het geen kleurplaat die je uit je eigen printer haalt. Nu was het nog wachten op een wat regenachtige dag zodat deze kleurplaat goed in de smaak zou vallen.

xl kleurplaat

Aan de slag met de Turbo Grote Kleurplaat van Makii

In de stevige envelop waarin de kleurplaat verzonden wordt zaten een paar mooie uitnodigingen om vriendjes uit te nodigen om samen te komen kleuren. Geen overbodige hulp want deze kleurplaat krijg je in je eentje zomaar niet af! En dus kwam ons buurmeisje op de uitnodinging af en ontdekten zij samen met onze jongste de inhoud van de envelop.

Bij het uitvouwen van de Turbo Grote Kleurplaat waren de ooooh’s en ahhh’s niet uit de lucht te slaan! Zo’n grote kleurplaat hadden ze nog nooit gezien! Samen bekeken ze de afbeelding en vertelden aan elkaar wat voor grappige dingen ze zagen. Omdat deze twee zes jarigen niet van het aanrommelen zijn verdeelden ze taken wie wat ging kleuren en gingen aan de slag.

xl kleurplaat

Na een tijdje stevig doorkleuren ontdekte het buurmeisje ook nog een avonturenboekje in de envelop. Ze bekeek het eens goed en kwam tot de conclusie dat er verhalen in het avonturenboekje stonden over de dieren die ze op de kleurplaat zag! Wow, nu begon de kleurplaat echt te leven voor haar! En zo kleurden de twee nog een hele tijd verder! Wat een zalige middag!

Ben jij ook enthousiast geworden over de verschillende XL kleurplaten van Makii? Bekijk hun aabod op www.maki.nl. Leuk voor onder de kerstboom? Ideaal om met kerst een heleboel kinderen aan te laten werken?

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter