webshops winacties/kortingscodes

Zakdoekhoesjes

zakdoekhoesje1
Mirian
Geschreven door Mirian

Hatsjie! Ben jij ook verkouden? Iedereen om me heen is wel verkouden of zelfs ziek. De virusjes zijn er weer volop deze winter. Niet fijn. Als je dan toch verkouden bent, maak het dan wat aangenamer: stop je zakdoekjes in een leuk, hip zakdoekhoesje van By Marjon. Hoesjes waarin je je papieren zakdoekjes kunt bewaren. Ziet er toch gelijk veel gezelliger uit? De zakdoekhoesjes zijn er in verschillende kleurtjes en verschillende motieven. Heb je een bepaalde wens? By Marjon maakt deze hoesjes ook op bestelling, dus laat gerust weten wat je wil hebben. Je vindt het zakdoekhoesje makkelijk terug in je tas, je zakdoekjes blijven netjes en je kunt het hoesje ook nog wassen. Een ideaal ding wat mij betreft!

Je vindt bij By Marjon nog veel meer leuke dingen van stof onder andere tassen en labeldoekjes. Maar ook de gehaakte spulletjes, als knuffels en armbanden, zijn de moeite waard. Neem dus gerust eens een kijkje op de website.

Namens By Marjon mogen we twee zakdoekhoesjes weggeven. Eén winnaar mag een zakdoekhoesje naar keuze kiezen (eigen ontwerp), de andere winnaar mag een hoesje uit de webwinkel van ByMarjon kiezen. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons en By Marjon op Facebook. De actie loopt tot en met 3 april 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
By Marjon

zakdoekhoesje zakdoekhoesje1

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

3 Reacties

Laat een reactie achter