DIY/knutselen feest

Zelf cadeaupapier maken

cadeaupapier
Ingrid
Geschreven door Ingrid

Wil jij origineel cadeaupapier gebruiken? Of heb je geen cadeaupapier meer in huis? Maak het dan zelf! Stempel het papier met bijvoorbeeld auto’s. De stempels maak je heel simpel zelf, met een aardappel en een koekjesvorm. Op deze site vind je de volledige beschrijving. Leuk om te maken en leuk om te geven!

Over de auteur

Ingrid

Ingrid

Ik ben 's morgens vroeg niet op mijn best. Het ochtendhumeur heb ik uitgevonden. Maar als het eerste kopje thee op is kom ik tot leven. Dan ben ik een zorgzaam type dat het huis met 2 jongens van 6 en 7 en een lieve man draaiende houdt. Daarnaast ben ik eigenaresse van de educatieve webwinkel Blijfwijs.nl en blogster van Gespot voor jou!
Vanuit mijn onderwijsachtergrond en liefde voor mijn twee zonen houd ik me veel bezig met educatie en opvoeding. Met Gespot voor jou! wil ik mijn ideeën graag met anderen delen. Ik hoop dat ik voor jou een inspiratie kan zijn!

Laat een reactie achter