DIY/knutselen feest

Zelf cadeaupapier maken

cadeaupapier
Mirian
Geschreven door Mirian

Wil jij origineel cadeaupapier gebruiken? Of heb je geen cadeaupapier meer in huis? Maak het dan zelf! Stempel het papier met bijvoorbeeld auto’s. De stempels maak je heel simpel zelf, met een aardappel en een koekjesvorm. Op deze site vind je de volledige beschrijving. Leuk om te maken en leuk om te geven!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter