DIY/knutselen

Zelf domino maken

zelf domino maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Domino. We spelen het hier vaak. Het is een van de favoriete spelletjes van onze dochter. We hebben veel verschillende soorten in de spelletjeskast staan. Maar het is ook leuk om zelf een domino te maken. Ik kwam deze leuke zelfmaker tegen: een dominospel gemaakt van cement. Wat heb je nodig? Cement, een ijsblokjeshouder en verf. Niet veel dus, je kunt zo aan de slag. Op deze site staat, ook aan de hand van foto’s, precies beschreven hoe je dit unieke dominospel moet maken. Ga jij aan de slag?

zelf domino maken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter