DIY/knutselen feest

Zelf kerstkaarten maken

kerstkaart strijkkralen
Mirian
Geschreven door Mirian

Afgelopen weekend schreef ik een blog over de leukste kerstkaarten die op het moment te koop zijn. Ben je een beetje creatief (en heb je tijd!), dan is het ook leuk om een kerstkaart zelf te maken. Wij geven je wat inspiratie!

Kerstboom van rietjes
Simpel, maar oh zo leuk: een kerstboom van rietjes. Ook leuk om samen met de kinderen te maken. Wat heb je nodig? Rietjes, lijm, een knoop en een schaar.

kerstkaart rietjes

Kerstman
Met een houten stokje en gekleurd papier maak je een vrolijke kerstman. Leuk voor op een kerstkaart. Een persoonlijke kerstwens op de achterkant van het kaartje en versturen maar!

kerstkaart kerstman

Kaartjes met vilt
Deze vrolijke kerstkaarten zijn gemaakt met vilt, maar ook als je papier gebruikt, zijn ze hartstikke leuk! De kleuren steken mooi af tegen het bruine karton waarop de kaart gemaakt is. Om vrolijk van te worden, van deze kaartjes.

kerstkaart boompjes

Sneeuwvlok van strijkkralen
Strijkkralen doen het wat mij betreft altijd goed. Leuk om een sneeuwvlok van strijkkralen te maken en deze te gebruiken als basis van de kaart. Veel werk, maar superleuk resultaat!

kerstkaart strijkkralen

Kerstboom op karton
Ik maakte vorig jaar dit kaartje. Simpel, maar ik vind m nog steeds erg leuk. Natuurlijk ontbrak onze naamstempel niet op het kaartje.

image

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter