recepten

Zipzicles: ijsje uit eigen keuken

zipzicle_houder
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze kinderen zijn gek op ijs. En het maakt ze dan echt niet uit of het mooi weer is of dat het regent. IJs kan altijd, vinden ze. En natuurlijk, als het zonnetje schijnt, gaan we graag een ijsje halen. Maar met minder weer, doen we dat niet zo snel. Of eigenlijk nooit. En dan is dit ideaal: zipzicles. Zipzicles zijn plastic zakjes die je kunt vullen met alles wat je lekker vindt. Je kunt er gewoon siroop in doen of vruchtensap, maar ook een yoghurtdrank of vers fruit. Net wat je lekker vindt. Uurtje of twee in de vriezer en klaar zijn je ijsjes. Voor 12 zakjes  betaal je € 3,99. De zakjes zijn her te gebruiken, dus erg voordelig.

Klagen je kinderen over koude handen als ze het ijsje eten? Dan zijn er ijshouders in vier kleurtjes (blauw, roze, groen en paars). Weg koude handen! De ijshouders kosten € 7,99 voor vier stuks.

zipzicles

 

zipzicle_houder

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter