webshops

Zitzak kopen en relaxen in de man cave!

ikwilzitzakken_2
Mirian
Geschreven door Mirian

Laatst opperde mijn man het idee om een man-cave in te richten op de speelkamer boven. Helaas moest ik bekennen dat ik geen idee had waar hij het over had. Toen mijn hersenen de Engelse naam hadden vertaald naar het Nederlands begon me al iets te dagen. Een mannenhok, een game-kamer, een relaxplek. Inclusief een ‘voor vrouwen verboden-bordje’ op de deur waarschijnlijk.

Zitzakken om te relaxen, te gamen en meer…

Om ook echt goed te kunnen relaxen en te gamen is een lekkere zitzak een must. Ik vond ze op www.ikwilzitzakken.nl. Er staan hele mooie bij met stoere prints. Of misschien is een uni zitzak net zo mooi. En die speciale zitzakken voor kinderen zijn zó schattig! Gelukkig zijn ze goed schoon te houden want op netjes eten heb ik geen zicht als de man-cave verboden terrein voor mij wordt.

 

Bij mooi weer is een zitzak voor buiten een heerlijke lounge plek. Op Ikwilzitzakken.nl kun je apart zoeken naar zitzakken voor buiten. Ultiem genieten van het zonnetje terwijl je je favoriete boek leest of lekker pootjebaden vanuit je luie zitzak!

Ondanks dat zitzakken grote volumes hebben worden ze bij Ikwilzitzakken.nl gratis verzonden vanaf 99 euro. Ik laat mijn zonen nog een paar jaar een speelkamer hebben voordat mijn man het ombouwt tot een mannenhok. Ik laat mijn jongens tegen die tijd een mooie zitzak kopen.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter