DIY/knutselen feest

Zomerse uitnodiging in de vorm van een ijsje

uitnodiging ijsje
Mirian
Geschreven door Mirian

Als je naar buiten kijkt, lijkt het er nog niet echt op, maar binnenkort is het zover: de zomer komt eraan. Lange zomeravonden in de tuin met hopelijk leuke feestjes. Geef je zelf een feestje? Ik heb de ideale zomerse uitnodiging gespot! Een uitnodiging in de vorm van een ijsje!

Een uitnodiging in de vorm van een ijsje maak je zo

uitnodiging in de vorm van een ijsjeWat heb je nodig om deze zomerse uitnodiging te maken?

  • Een zwembelt
  • Karton met een leuk motiefje
  • Houten stokjes (te koop bij de hobbyzaak)
  • Lijm
  • Schaar

Snijd een stukje zwembelt door midden, dit wordt een deel van het ijsje. Teken het karton precies op dezelfde maat en plak hier de houten stokjes aan vast. Plak de zwembelt erop en klaar is je ijsje. Op het karton kun je de tekst van de uitnodiging kwijt.

Leuke uitnodiging toch? Een duidelijk foto-uitleg vind je hier.

Gastblog door Mariko van Ojen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter