DIY/knutselen

Zwarte Piet knutselen van sokken

zwaret_Piet_sok_2
Mirian
Geschreven door Mirian

Eind oktober….. Mag ik al over Sinterklaas en Zwarte Piet bloggen? Ach wat, de gezelligste tijd van het jaar moet zo lang mogelijk duren. Dus bij deze een eerste knutselidee in het thema Sinterklaas: Zwarte Piet knutselen van sokken.

Ik kwam een leuke Zwarte Piet tegen van sokken. Deze Zwarte Piet knutselen is volgens de tekst heel eenvoudig. Echter vind ik de beschrijving niet heel helder. Met behulp van de foto’s moet je dus wel een beetje zelf uitvogelen hoe het precies gemaakt is. Desalniettemin vond ik deze zo leuk dat ik hem jullie niet wil onthouden.

zwarte piet knutselen

Zwarte Piet knutselen van sokken

Ik zal je proberen een beetje wegwijs te maken in hoe deze zwarte Piet te knutselen. Het idee van deze Zwarte Piet is afkomstig van een witte sneeuwpop gemaakt van sokken. Om een Zwarte Piet te knutselen gebruik je in plaats van witte sokken (sneeuwpop) nu zwarte sokken. Bekijk dus eerst de werkbeschrijving van de witte sneeuwpop, hier.

zwarte piet knutselen

Als je de werkwijze van de sneeuwpop volgt maar dan met de materialen van Zwarte Piet dan kom je er vast en zeker uit! De materialen en foto’s van Zwarte Piet vind je hier.

zwarte piet knutselen

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter