overig

Zwerfboekendag

zwerfboekendag
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij er al eens van gehoord? Zwerfboekendag. Vier keer per jaar, elke 13e van het kwartaal is het Zwerfboekendag. 13 januari, 13 april, 13 juli en 13 oktober. Morgen dus ook!

Het idee is simpel; leg op zwerfboekendag een boek dat jij kwijt wilt ergens neer op een plek waar iemand anders het kan vinden. Waarom zou je meedoen? Omdat je je boekenkast wil opruimen. Omdat je een boek heel mooi vond en wil dat iedereen het leest. Omdat je het boek heel stom vond en het niet wil houden. Of gewoon, omdat je iemand blij wil maken.

Laat je boek dus zwerven om gevonden te worden door iemand anders. Die kan het dan lezen en mag het daarna houden of geeft het weer door.

Doe je mee morgen?

zwerfboekendag

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter