DIY/knutselen uitjes

Brabantse brei- en haakdagen

brei-en-knot
Mirian
Geschreven door Mirian

Wie doet tegenwoordig nog niet breien en haken?

Breien en haken staan met stip genoteerd als de meest populaire hobby’s van dit moment!

Misschien zijn de KNIT&KNOT dagen dan wel iets voor jou!

Op 17, 18 en 19 november vindt de grote trek van hakers, breiers, spinners en vilters plaats naar de Textielstad van het Zuiden! De Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van de feestelijke najaarseditie van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden! Iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, spinnen, borduren of andere manieren van het verwerken van draad, kunnen er hun hart ophalen!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen.
Op de beurs vind je een grote variatie aan materialen en handwerk technieken. Met de feestdagen voor de deur, pakken we extra uit met de nieuwste patronen voor gebreide, gehaakte, gevilte en geborduurde boomhangers, ballen en kransen, mutsen, dassen, woonaccessoires en meer zelf-maak-dingen. Wat krijg jij dit jaar in je gebreide slof of sok? Hip, grappig, gek of traditioneel, er is voor iedere smaak iets te ontdekken! Als je niet kunt wachten tot thuis geef je dan op, of schuif aan bij een van de leuke workshops.

 

Wanneer: KNIT&KNOT is 17-18 en 19 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar: De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg.

Entreeprijs: € 8,50,- p.p. In de voorverkoop via www.knitenknot.nl € 7,00 p.p.

Er zijn ook passe-partouts te koop voor meerdere dagen.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter