DIY/knutselen

Afdruk voetjes op servies vormen ‘Love’

afdruk voetjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Weer een schooljaar om en tijd voor bedankjes. De juffen op school, de oppas aan huis of op de bso. Veel ouders steunen op de hulp van opa’s en oma’s bij het opvangen van de kinderen. Het einde van een schooljaar is ook een mooi moment om deze opa’s en oma’s te bedanken voor hun inzet!

Afdruk voetjes op servies vormen ‘Love’

afdruk voetjes op serviesHeb jij nog kleine kindjes? Dan is dit misschien een leuk idee voor jou! Koop een mooi plat bord en speciale verf voor op servies. Verf de onderkant van de voetjes van jouw kindje met de serviesverf en plaats een afdruk op het bordje in de vorm van een hartje. Zo lief! Verf er zelf nog de woorden ‘Love’ bij, waarbij de voetafdruk ook de letter ‘V’ vormt.

Te mooi om van te eten!

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter