DIY/knutselen feest

Aftellen naar Pakjesavond

strijkkralen zwarte piet
Mirian
Geschreven door Mirian

Vier jij vanavond ook Pakjesavond? Dan ken je het vast wel: stuiterende kinderen in huis voor wie het nog heel lang duurt voor het zover is. Zorg dus dat je wat afleiding hebt voor ze: laat ze bijvoorbeeld deze sinterklaasvlaggetjes maken. Printen en kleuren maar!

vlaggetjes sint

Of laat de kinderen meehelpen met iets lekkers te maken voor Pakjesavond: zelf pepernoten bakken, pepernotencake of Sinterklaastaart.

pepernotencake

Je kunt ook aan de slag gaan met strijkkralen. Maak Sinterklaas of zwarte piet van deze leuke kraaltjes.

strijkkralen sinterklaasstrijkkralen zwarte piet

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter