DIY/knutselen feest

Aftelkalender Sinterklaas

DSCF2653
Mirian
Geschreven door Mirian

Van de week zette ik een aantal leuke aftelkalenders voor Sinterklaas op een rij. Toch zat dé aftelkalender er voor mij niet bij. En dus ben ik zelf aan de slag gegaan. Ik kocht cadeauzakjes in het kleinste maatje bij Hema. 21 om precies te zijn, want als Sinterklaas in het land is, is het nog 21 nachtjes slapen voor het Pakjesavond is. Ook kocht ik bij Hema labels met Sinterklaas, zwarte piet en een cadeau erop. Eigenlijk bedoeld om een cadeautje mee te versieren, maar ook prima geschikt voor deze aftelkalender.
In eerste instantie wilde ik alle zakjes aan een touw vastmaken, maar dat werd een veel te lange slinger. En dus plakte ik alle zakjes op een foamboard. Op ieder zakje maakte ik een label vast met sint en piet masking-tape. Op de achterkant zette ik de cijfers, zodat onze kinderen precies kunnen zien hoe lang het nog duurt tot het Pakjesavond is. Als alle labels zijn omgedraaid, dan is het zover!
En nog een extraatje: op sommige zakjes heb ik een schoentje geplakt. Op deze dag mogen de kinderen hun schoen zetten. Hieronder zie je het resultaat van de aftelkalender voor Sinterklaas. Ik ben er blij mee!

DSCF2651 DSCF2653

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter