overig winacties/kortingscodes

Nieuwe app Juf Jannie: Sudoku – een drakenavontuur

juf jannie sudoku1
Mirian
Geschreven door Mirian

Er is weer een nieuwe app van Juf Jannie uit: Sudoku – een drakenavontuur. Een heel andere app dan we van Juf Jannie gewend zijn, maar zeker niet minder leuk. Ook in deze app zit weer een leercomponent: het drakenavontuur ontwikkelt het logisch denken.
Wat is de bedoeling van de app? Los suduko’s (puzzels met cijfers of plaatjes) op en laat zo het draakje Puffenstuff laten groeien. Iedere speler (je kunt in de app verschillende spelers aanmaken, dus speel het met het hele gezin) krijgt een drakenei. Door sudoku’s op te lossen, komt het ei uit en wordt het kleine draakje een grote draak.

Nog nooit een Sudoku gemaakt? Geen probleem. In de app vind je een duidelijke uitleg. Voor de kleintjes zijn er eenvoudige sudoku’s met plaatjes in paats van cijfers.

De app is te spelen op drie verschillende niveaus en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De app is beschikbaar voor iPhone en iPad en kun je downloaden in de App store. De app kost € 2,99

Namens Juf Jannie mogen we vijf promocode’s voor de app ‘Sudoku – een drakenavontuur’ weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons op Facebook. De actie loopt tot en met 12 april 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Juf Jannie

juf jannie sudoku juf jannie sudoku1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter