webshops winacties/kortingscodes

Aqua-licious

aqualicious1
Mirian
Geschreven door Mirian

Twee liter water drinken per dag is gezond. En dat doe ik dan ook braaf. Maar ik wil het water natuurlijk wel uit een leuk, hip flesje drinken. Die hippe flesjes kwam ik tegen bij Aqua-licious.  Deanne en Esther, de dames achter Aqua-licious, verkopen in hun webshop leuke flesjes met 12 verschillende dessins. Aan ieder flesje zit een karabijnhaak, zodat je het flesje makkelijk aan je tas kunt hangen. Het flesje is ideaal van formaat om makkelijk mee te nemen in je tas. En helemaal handig: de flesjes kunnen gewoon in de afwasmachine.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten; zo’n duurzaam flesjes kost maar € 4,95.

Namens Aqua-licious mogen we twee flesjes naar keuze weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 10 december 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Aqua-licious

aqualicious

aqualicious1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter