DIY/knutselen

Auto van wc-rol

auto van wcrol
Mirian
Geschreven door Mirian

Veel meer dan een wc-rol, een schaar, verf, karton en gekleurd papier heb je niet nodig voor het maken van dit erg leuke autootje. Een playmobil-poppetje maakt het helemaal af. Op deze site vind je een uitgebreide beschrijving voor het maken van deze knutsel. De pagina is geschreven in het Hongaars. Niet echt een taal die de meesten van onze spreken… Maar met de duidelijke foto-instructie moet het lukken dit autootje in elkaar te knutselen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter