DIY/knutselen

Bed voor minifiguren Lego

bedjes voor minifiguren Lego
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze tweeling speelt graag met de minifiguren van Lego. Ze nemen ze overal mee naar toe en verzinnen de mooiste verhalen. Toen ik deze DIY spotte, was ik dan ook verkocht: een bedje – in Legostijl – voor de minifiguren. Dat zullen ze fantastisch vinden. En het is nog heel simpel om te maken ook.
Wat heb je nodig?
– een luciferdoosje
– papier
– printer
– stukje stof

Op de site vind je een gratis printable die je kunt gebruiken om de luciferdoosjes te bekleden. Maak van een stukje stof (of vilt) een dekentje en klaar is het bedje voor de Lego-minifiguren.

bedjes voor minifiguren Lego

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter