overig winacties/kortingscodes

Boekenweek – win een Dwarsligger!

boekenweekgeschenk
Mirian
Geschreven door Mirian

Vandaag start de Boekenweek. Een jubileumjaar, want dit jaar is het de 80e boekenweek. Tijdens de Boekenweek is er in honderden bibliotheken, boekwinkels, theaters en musea in het land van alles te beleven op literair gebied. En ook dit jaar wordt er natuurlijk weer een boekenweekgeschenk uitgegeven. He boek is geschreven door Dimitri Verhulst  en heeft de titel De zomer houd je ook niet tegen. Heb je het boekenweekgeschenk gescoord? Dan reis je op zondag 15 maart aanstaande gratis met de trein. Wel even je boekenweekgeschenk meenemen uiteraard!

Ter gelegenheid van de Boekenweek geven wij op Facebook twee (dezelfde) Dwarsliggers weg. Een voor jezelf en een voor iemand anders. Laat een reactie onder ons bericht op Facebook achter en tag daarin een vriend(in), collega of familielid. Wie weet win jij twee Dwarsliggers. Eén voor jezelf en één voor degene die je getagd hebt!

boekenweekgeschenk

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter