overig winacties/kortingscodes

Boekenweek 2014 – win een Dwarsligger

boekenweek
Mirian
Geschreven door Mirian

Vandaag start de Boekenweek. Van 8 tot en met 16 maart 2014 ontvang je bij besteding van minimaal 12,50 euro bij de boekhandel het boekenweekgeschenk. Dit jaar is het geschreven door Tommy Wieringa: een mooie jonge vrouw.

Het verhaal:
Een briljant microbioloog ontmoet een mooie jonge vrouw. Ze is een overwinning op de tijd, maar zijn nakende ouderdom en het verval kan hij er niet mee afwenden. Hun huwelijk is een botsing tussen haar idealisme en zijn realisme – waar zij zich verbindt met het lijden van de ander, ontbeert hij volgens haar empathie. Maar als de controle over zijn bestaan hem ontglipt, leert ook hij de betekenis van pijn kennen.

In een overrompelend verhaal stelt Tommy Wieringa de vraag of je werkelijk kunt doordringen tot de pijn van een ander als je deze niet eerst zelf hebt gevoeld. 

Ter gelegenheid van de Boekenweek geven wij twee Dwarsliggers weg: Alles te verliezen van Esther Verhoef en Muren van glas, de ontmoeting van Marique Maas. Hoe doe je mee? Laat in een reactie op Facebook achter waarom juist jij één van deze dwarsliggers moet winnen. Op de laatste dag van de Boekenweek, zondag 16 maart, maken we bekend wie de Dwarsliggers wint.

boekenweek

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

  • Wat een geweldig leuke actie! Ik ben een echt ‘leesbeest’ en het boek van Esther Verhoef heb ik nog niet gelezen! Dat is zeer welkom dus … en zeker als dwarsligger: zo makkelijk mee te nemen in mijn tas 🙂

Laat een reactie achter