DIY/knutselen

Bootjes maken

bootjes knutselen
Mirian
Geschreven door Mirian

Echt, het wordt binnenkort vast nog wel eens mooi weer. En dan is het natuurlijk het leukst om lekker met water buiten te spelen. Deze zelfgemaakte bootjes maken dit nog leuker. En deze bootjes zijn ook weer heel makkelijk te maken. Je hebt nodig: grote doppen, houten stokjes, gekleurd papier, een schaar, lijm, klei en eventueel gekleurd plakband. Varen maar!

En mocht het nou dit wisselvallige weer blijven (en kan je kind dus niet met de bootjes buiten spelen), in bad geven ze ook veel plezier!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter