DIY/knutselen

DIY: pom pom fruit! Zó schattig!

pompoms fruit
Mirian
Geschreven door Mirian

Van die ronde pom poms maken kan ik…. Er dan ook nog een rups van maken of een sneeuwpop kan ik ook…. Maar dit! Of ik dit kan? Ik wist in ieder geval niet dat het überhaupt mogelijk was! Waren mijn kinderen nog maar klein. Dan knutselde ik een hele fruitschaal aan pom poms bij elkaar! Vind jij ze ook zo schattig? Het resultaat ziet er best moeilijk en verbluffend uit. Maar de foto’s van de te maken stappen geven mij het idee dat ik dat ook wel zou kunnen!

pom pom fruit maken

DIY: pom pom fruit

Op deze site staan mooie foto’s van pom pom fruit én mooie, duidelijke foto’s hoe je je eigen gevulde fruitschaal aan pom pom fruit maakt. Ik ben zeer benieuwd of het jou lukt!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter