feest webshops

Een boeket bloemen versturen via Greetz

greetz bloemen
Mirian
Geschreven door Mirian

Stuur jij wel eens een kaartje via Greetz naar iemand? Ik vergeet regelmatig een kaart te kopen, laat staan dat ik in deze tijd nog postzegels in huis heb! Greetz is dan een uitkomst. Maar wist je dat je bij Greetz ook een mooie bos bloemen kunt versturen?

bloemen versturen via greetz

Een vers boeket bloemen versturen via Greetz

Soms is de aanleiding zo intens of de persoon zo speciaal dat een kaart niet voldoende weergeeft hoeveel je denkt aan die persoon. Een mooi boeket laten bezorgen door Greetz is dan wel heel speciaal! Vooral als degene niet om de hoek woont.greetz bloemen

Via deze link zie je welk ruim aanbod Greetz biedt. Van authentieke rode rozen tot vrolijke, kleurrijke gerbera´s. Voor ieder wat wils. Wist je dat alle bloemen direct vanuit de bloemenveiling in Aalsmeer aan de deur worden bezorgd? Hierdoor kan de ontvanger extra lang genieten van de verse bloemen.

greetz bloemenDaarnaast worden de bloemen in een mooie geschenkdoos geleverd die er ook nog eens voor zorgt dat de bloemen vers en mooi blijven.

En voor als je je ineens bedenkt dat vandáág die ene dag was….. Als je voor 2 uur in de middag een boeket besteld kun je ervoor kiezen om het boeket diezelfde dag nog te laten bezorgen! Hoe ze dat doen? Geen idee maar Greetz heeft een waardering van een 8,9 na 3537 reviews dus ik denk dat dat wel snor zit!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter