feest

Een cupcake uitnodiging, mmmmm!

cupcake uitnodiging
Mirian
Geschreven door Mirian
Cupcakes maken is al een tijdje heerlijk hip! In de winkels zijn zoveel leuke spulletjes te krijgen om de mooiste en lekkerste cupcake te maken. Sommige kinderen maken er heuse kunstwerkjes van! Niet gek dat er op veel kinderfeestjes cupcakes worden gebakken en versierd. En daar hoort natuurlijk een passende cupcake uitnodiging bij!

Maak zelf deze cupcake uitnodiging

Mocht je van plan zijn een cupcake – feestje te organiseren dan kan deze cupcake uitnodiging niet ontbreken! Mocht je trouwens géén cupcakefeest geven dan is deze uitnodiging ook gewoon erg leuk! Klik op de foto of op de link om meer foto’s te bekijken van deze uitnodiging. Ik vond het op Etsy waar je deze cupcake uitnodiging kunt kopen. Maar al;s je er even goed naar kijkt kun je hem vast zelf maken!
Even een middagje knutselen en je hebt een set originele uitnodigingen waarvan de kinderen zullen watertanden 🙂 Deze uitnodiging hoeft niet alleen voor meisjes te zijn. Zoals je hieronder ziet kun je ook kleuren gebruiken die jongens meer aanspreken.
cupcake uitnodiging

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter