DIY/knutselen feest overig

Een vraag per dag

een vraag per dag
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij goede voornemens voor 2015? Ik doe eigenlijk niet aan goede voornemens. Natuurlijk heb ik plannen, ideeën, wensen, maar ik heb weinig met de datum van het nieuwe jaar. Toch bepalen juist deze dagen veel mensen hun goede voornemens. Dit kan een goed voornemen zijn: de komende vijf jaar een dagboek bijhouden. Dit kan heel makkelijk met het boek Een vraag per dag.

Met dit boek maak je een uniek portret van jezelf gedurende vijf jaar. Elke dag stelt het boek je één vraag. Sommige vragen zijn heel eenvoudig en concreet, andere geven je wat meer stof tot nadenken. Onder elke vraag is de schrijfruimte verdeeld in vijf vakken, voor elk jaar één. Begin bij vandaag en noteer 365 (of 366) dagen lang je antwoord op de vraag van de dag. Na een jaar kom je vanzelf weer bij de eerste vraag en noteer je je antwoord in het schrijfvak eronder. Als je dit vijf jaar doet krijg je een heel bijzonder dagboek waarin je kunt lezen hoe je smaken, meningen en ideeën evolueren en hoe je leven door de jaren heen is veranderd.

Je koopt het boek Een vraag per dag onder andere bij bol.com. Het boek kost € 12,95.
Tip: leuk voor jezelf, maar zeker ook leuk om te geven als cadeautje!

een vraag per dag

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter