DIY/knutselen feest

Gratis printables Sinterklaas

appeltjes van oranje
Mirian
Geschreven door Mirian

Ja, hij is er! Sinterklaas is weer in het land. Schoentje zetten, knutselen voor Sinterklaas en aftellen tot pakjesavond. Wij zetten leuke printables voor je op een rij!

Brief aan sinterklaas
Iedere woensdag en zondag tot pakjesavond mogen onze kinderen hun schoen zetten. Natuurlijk zingen we liedjes bij het zetten van de schoen, maar vaak gaat er ook een tekening, een wortel of een brief voor Sinterklaas in de schoen. Dit laatste natuurlijk het liefst op papier in het thema van Sinterklaas. Bij Gewoon Marieke vind ik een leuke printable brief aan sinterklaas. Gratis te bestellen, je ontvangt m in je e-mail.

brief aan sinterklaas

Potje met Sinterklaas
Breng jij het huis ook graag in Sinterklaassfeer deze tijd? Dat kan onder andere met dit leuke lichtje in een potje. Kies hier een afbeelding van Sinterklaas of zwarte piet en print deze op zwart papier (of nog makkelijker: zwart plakplastic). Plak je gekozen afbeelding op een glazen potje. Zo is het potje al leuk, maar je kunt het potje ook nog versieren met bijvoorbeeld lintjes. Leuk om samen met je kind(eren) te maken.

 potje-sint
Inpakpapier printen
Natuurlijk kun je inpakpapier voor Sinterklaas in de winkel kopen, maar er is ook leuk cadeaupapier te vinden dat je gratis kunt downloaden en printen. Bijvoorbeeld dit leuke papier met huisjes van Studio Neeltje. Je kunt het hier downloaden en printen en daarna inpakken maar!
printable inpakpapier sinterklaas
Sinthangers
Deze sinthangers vind ik echt heel leuk. Leuk om in een tak te hangen, maar ze kunnen ook worden vastgemaakt aan een cadeautje. Download de gratis bouwplaat en maak je eigen sinterklaasversiering. Printen, knippen, schuiven en klaar!
sint hangers
Cadeaulabels
Het is natuurlijk leuk om een cadeaulabel aan een cadeautje te hangen. Ook deze labels kun je gratis downloaden en printen, bijvoorbeeld bij Jetjes en Jobjes. Hier hebben ze cadeaulabels in de vorm van huisjes. Superleuk vind ik ze!
cadeaulabels sinterklaas
Appeltjes van oranje
Met de hand maakte een leuke printable met de ouderwetse appeltjes van oranje. Een leuk kistjes waar je bijvoorbeeld een mandarijn in kan doen (even wat gezonds en al het suikergeweld rondom Sinterklaas). Maar je kunt er natuurlijk ook een leuk een cadeautje in verpakken. Je kunt het sjabloon hier downloaden.
appeltjes van oranje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter