overig

Hallofo

hallofo1
Mirian
Geschreven door Mirian
Onze zoon van (bijna) acht wil steeds meer dingen buiten de deur zelf doen, zoals een brief posten of boodschappen doen. Best wel spannend, vind ik. Ik zou hem dan het liefst even bellen als hij onderweg is, maar ik vind hem te jong voor een eigen telefoon. We geven hem nu wel eens een walky talky mee, maar eigenlijk is dit veel idealer: de Hallofo. Een smartwatch voor kinderen waarmee ze kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Ook kunnen ze er muziek mee luisteren en uiteraard op klok kijken. Het is een horloge dat ze om hun pols dragen en dus niet zo makkelijk kwijtraken als een telefoon. Ook is de kans op stuk gaan een stuk kleiner. Enige nadeel is misschien de prijs, een Hallofo is niet goedkoop.  Maar daar staat wel wat tegenover: ideaal voor als je kids alleen naar een sportclub gaan of als je met z’n allen in pretpark of op een camping bent. Of natuurlijk als je kids gewoon buiten aan het spelen zijn.

Hallofo kost  €117,50 en is verkrijgbaar op de website van Hallofo (gratis verzending), bij ToysXL en Cool Blue. Hallofo is verkrijgbaar in zwart en wit.

hallofo hallofo1

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter