feest

Kids of the world

kotw
Mirian
Geschreven door Mirian

Ben je op zoek naar een leuke traktatie? Kijk eens bij Kids of the world! Hier vind je originele én betaalbare traktaties. Brigitte, eigenaresse van Kids of the world, ontwerpt – gewoon aan de keukentafel – stoere en originele traktaties. Wat dacht je van een wikkel voor een limonadefles met de naam van de jarige erop? Of een zakje (voor bijvoorbeeld snoepjes) met een persoonlijk label eraan? En ook leuk: een patatzak met een foto van de jarige job. Kids of the world biedt ook maatwerk. Heb je zelf een leuke traktatie bedacht en zoek je iemand om je idee uit te voeren? Ook dan ben je bij Kids of the world aan het goede adres.

Namens Kids of the world mogen we de een traktatie pakket weggeven. In dit pakket zitten: gestreepte rietjes, stickers van 4 cm doorsnee en mini-koekzakjes. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 20 juni.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter